AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalık geçirmek

Kahve falında hastalık geçirmek

Kahve falında hastalık geçirmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, hayır vereceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastalık geçirmek gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Kahve falında hastalık geçirmek yeni işlere atılacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalık kapmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet eder.

Kahve falında hastalığa yakalanmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına delalet eder.

Kahve falında deri hastalığı görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böbrek hastalığı görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastalığının ilerlediğini görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında sedef hastalığı olmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir