AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalıktan kurtulmak

Kahve falında hastalıktan kurtulmak

Kahve falında hastalıktan kurtulmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, huzurun bozulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında hastalıktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Kahve falında hastalıktan kurtulmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalıklı insanlar görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında bir hastalığa yakalanmak kalp kırıklığına neden olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın hastalığı görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine inanılır.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak hastalığı görmek borçların artacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalettir.

Kahve falında hastalık olduğunu görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kazancının günden güne düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hastalıktan öleceğini görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir