AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde hastalık görmek

Kahve falında göğsünde hastalık görmek

Kahve falında göğsünde hastalık görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünde hastalık gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında göğsünde hastalık görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek hastalığı olmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında akciğer hastalığı görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın hastalığı görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, geniş bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında memede hastalık görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ince hastalığa yakalanmak çıkmaza düşeceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında hastalıktan bayılmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir