AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünün resmini görmek

Kahve falında kendi yüzünün resmini görmek

Kahve falında kendi yüzünün resmini görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir organizasyona katılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi yüzünün resmini gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında yüz resmi görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz resmi çizmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında kendi yüzünün resmini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi resmi görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının resmini görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Kahve falında eşek resmi görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi vesikalık resmini görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında dağ resmi çizmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir