AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının resmini görmek

Kahve falında başkasının resmini görmek

Kahve falında başkasının resmini görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının resmini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda bazı kişiler söylemek istediğiniz şeyleri yanlış anlayabilirler.

Kahve falında camii resmi görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz resmi görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüz resmi görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv resmi görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında yıldız resmi görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin resmini görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevlana resmi görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin resmini görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir