AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz resmi görmek

Kahve falında yüz resmi görmek

Kahve falında yüz resmi görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüz resmi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında kendi yüzünün resmini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz resmi görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz resmi çizmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne resmi görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında güneş resmi görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet eder.

Kahve falında fare resmi görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında kendi resmini çizdirmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ultrason resmi görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir