AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlenen birini görmek

Kahve falında sözlenen birini görmek

Kahve falında sözlenen birini görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sözlenen birini gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında söz yüzük görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kasasının daha çok para dolacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzüğünü çıkarmak kurtuluşu yakalayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulur.

Kahve falında söz yüzüğü takmak Allah katında günahlarının affolacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında söz söylemek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine söz vermek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sözle kavga etmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını sözlenirken görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir