AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, elindeki işi rayına oturtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunun kesildiğini görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, bir ömür olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kesildiğini görmek musibetlerin yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir