AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kazıtmak

Kahve falında kendi saçını kazıtmak

Kahve falında kendi saçını kazıtmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kazıtmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında saçı kazınmış görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kazıtmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Kahve falında kazınmış saç görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında saçları kazıtmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını kazıttığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları kazınmış görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kazıttığını görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına inanılır.

Kahve falında saçı kazıtmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir