AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçlarını kazıttığını görmek

Kahve falında başkasının saçlarını kazıttığını görmek

Kahve falında başkasının saçlarını kazıttığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçlarını kazıttığını gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Kahve falında saçını kazıttığını görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıttığını görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kazınmış saç görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birini saçını kazıtmış görmek neşesine kavuşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kazıtmak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçını kazıttığını görmek düzenin bozulacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kazıttığını görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının saç kazıtmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir