AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kazıtmak

Kahve falında saçını kazıtmak

Kahve falında saçını kazıtmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kazıtmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında saçlarını kazıtmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kazıtmak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını kazıtan kadın görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının saç kazıtmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin saçlarını kazıttığını görmek iyi huylar edineceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçları kazıtmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazınmış görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kazıttığını görmek konforundan da ödün vereceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir