AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazınmış saç görmek

Kahve falında kazınmış saç görmek

Kahve falında kazınmış saç görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kazınmış saç gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında kadının saç kazıtmak tüm arzularının yerine geleceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçını kazıtmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulur.

Kahve falında saçları kazınmış görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, canını ve malını hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı kazıtmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını kazıtmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarını kazıtan kadın görmek kariyer sahibi olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçını kazıttığını görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları kazıtmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir