AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kazınmış görmek

Kahve falında saçı kazınmış görmek

Kahve falında saçı kazınmış görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işaret eder.

Kahve falında saçı kazınmış gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Kahve falında saçlarını kazıtan kadın görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kazıtmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kazınmış görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kazıtmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kazınmış görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kazınmış saç görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kazıtmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıttığını görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir