AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları kazıtmak

Kahve falında saçları kazıtmak

Kahve falında saçları kazıtmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, hayatın tadına varacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kazıtmak gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Kahve falında saçı kazınmış görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında saç kazıtmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında saçları kazınmış görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını kazıttığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçlarını kazıttığını görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını kazıtmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kazıtmak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazınmış görmek verimli işlere gireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir