AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle öpüşmek

Kahve falında müdürle öpüşmek

Kahve falında müdürle öpüşmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ticarete atılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine yorulur.

Kahve falında müdürle öpüşmek gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Kahve falında müdür yardımcısı görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına alamet eder.

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında insan kaynaklari müdürünü görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında özel kalem müdürü görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürünün işten ayrıldığını görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında emniyet müdürü olduğunu görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını müdür görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir