Kahve falında müdüre yakalanmak

Kahve falında müdüre yakalanmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdüre yakalanmak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında müdüre yakalanmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işaret eder.

Kahve falında müdürle kavga etmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işsiz ise işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında eski müdür yardımcısını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdür olarak atanmak işlerin günden güne daha da açılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdürünü hasta görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdürü olmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin müdür olduğunu görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir