AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezar yerini görmek

Kahve falında kendi mezar yerini görmek

Kahve falında kendi mezar yerini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, her şeyin gönlünce olacağına yorulur.

Kahve falında kendi mezar yerini gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Kahve falında mezar yeri bakmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, üzüleceğine ve kırılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi mezar yerini görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalettir.

Kahve falında mezar yeri kazmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında mezar yeri ayırmak işlerinden belirsizlik olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar yeri seçmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarının yerini görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir