AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarının yerini görmek

Kahve falında mezarının yerini görmek

Kahve falında mezarının yerini görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarının yerini gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında kendine mezar yeri almak işlerinin zarara uğrayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıktan yer almak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar yeri görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri seçmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri bakmak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar yeri kazmak rahatlık ve ferahlık bulacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar yeri ayırmak hiç istemediği işlere gireceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir