Kahve falında kendi memeni görmek

Kahve falında kendi memeni görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kendi memeni gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Kahve falında memeyi kapatmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memenin yara olduğunu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında memeden emzirmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek malının ve aşının da çoğalacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının memesini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne memesi emmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir