AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesinden süt sağmak

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine yorulur.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt sağdığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında memeden süt sağmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında kendi sütünü sağdığını görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir