AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeyi kapatmak

Kahve falında memeyi kapatmak

Kahve falında memeyi kapatmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kazancında artış olacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında memeyi kapatmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında memeyi kapatmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memede leke görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine inanılır.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek söz ve yetki sahibi olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek kadın memesi görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memenin yarıldığını görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memelerini açmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında memede kıl görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında memede yara görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir