Kahve falında memenin yara olduğunu görmek

Kahve falında memenin yara olduğunu görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memenin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Kahve falında memede yara görmek yokluğa düşeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memesinde yara görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, zor günlerin uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında memenin yara olduğunu görmek yanlış kişilere denk geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının memelerini görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında inek memesinden süt içmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin memesini emmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi memelerini görmek dünya malına kavuşulacağına, kara kara düşüneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir