AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu küçük görmek

Kahve falında çocuğu küçük görmek

Kahve falında çocuğu küçük görmek şansın ve kısmetin açılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu küçük gördüyseniz:

  • Size yapılan ufak haraketleri bile affedilmez hatalar olarak görerek insanlar hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunuzun küçüklüğünü görmek işinden ekmeğinden olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek ağır günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun küçüklüğünü görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu hamile görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu küçük görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir