Kahve falında kendi kıllarını yolmak

Kahve falında kendi kıllarını yolmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, zor günler geçireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında kendi kıllarını yolmak gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Kahve falında kıl yolmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak üzüntünden sağlığından olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kılını yolmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı yolmak problemlerinin biteceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kıllarını yolmak ekmeğinin azalmayacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl yolmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir