AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kılını yolmak

Kahve falında başkasının kılını yolmak

Kahve falında başkasının kılını yolmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kılını yolmak gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında kılını yolmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılları yolmak dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Kahve falında kasık kılı yolmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında burnundan kıl yolmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak mutluluk ve başarı getireceğine, hayaline kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında kıl yolduğunu görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir