AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl yolmak

Kahve falında kıl yolmak

Kahve falında kıl yolmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıl yolmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzden kıl yolmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kılını yolmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllarını yolmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kılları yolmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kıl yolmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kılını yolmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kıl yolmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir