AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kılını yolmak

Kahve falında kendi kılını yolmak

Kahve falında kendi kılını yolmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya işarettir.

Kahve falında kendi kılını yolmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Kahve falında kendi kıllarını yolmak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kıl yolmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kılını yolmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kılları yolmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden kıl yolmak zor ve kötü günlerden geçeceğine, tatsız haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, zorlukların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kasık kılı yolmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak hastalıkların biteceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir