AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kolunda bilezik görmek

Kahve falında arkadaşının kolunda bilezik görmek

Kahve falında arkadaşının kolunda bilezik görmek işsizseniz işe gireceğinize, kırılacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kolunda bilezik görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın kolunda bilezik görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun kolunda bilezik görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik kolunda görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir