AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kakasını temizlemek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kakasını temizlemek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kakasını temizlemek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalet eder.

Kahve falında insan kakası temizlemek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, büyük paralara sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir