AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabrini kazmak

Kahve falında kabrini kazmak

Kahve falında kabrini kazmak korkularının sona ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, dileklerinin kabul olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe, canla başla çalışacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kabrini kazmak gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Kahve falında kendi kabrini kazmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabrini kazmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sondaj kazmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında eve mezar kazmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mezar yeri kazmak yaşamına bakacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulur.

Kahve falında yaş toprak kazmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, saygınlığa yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerleri kazmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir