AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucu erken açmak

Kahve falında orucu erken açmak

Kahve falında orucu erken açmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında orucu erken açmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında orucu erken açmak büyük fırsatlar yakalayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orucu erken bozmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında erken doğum yaptığını görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında erken konuşan bebek görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalettir.

Kahve falında erken uyanmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, o kimselerden menfaat göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erken adet olmak gerginliğin biteceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında erken yaşta evlenmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erken yaşta evlendiğini görmek verilen emeğin boşa gideceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir