AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çeken birini görmek

Kahve falında fotoğraf çeken birini görmek

Kahve falında fotoğraf çeken birini görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında fotoğraf çeken birini gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf çektiğini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek destek göreceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çektirmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde fotoğraf çektirmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir