AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek kazancının daha da artacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kilo verdiğini görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, beklenilen takdiri alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilolu görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kilo vermiş görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir