AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, dertlerine çare bulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini gördüyseniz:

  • Karlı sonuçlar elde etmek için pratik olmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kilo verdiğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına yorulur.

Kahve falında kilodunu kaybetmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaç kilo olduğunu görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu kilolu görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birini kilo almış görmek el açmayacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir