AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı kilolu görmek

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı kilolu gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Kahve falında arkadaşını kilo vermiş görmek atılıma geçeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının kilo aldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının kilo verdiğini görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı kilolu görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilolu görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kilolu erkek görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir