Kahve falında eli bıçaklı kadın görmek

Kahve falında eli bıçaklı kadın görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli bıçaklı kadın gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Kahve falında eli bıçaklı kadın görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının elinde bıçak görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bıçaklı kadın görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının bıçaklandığını görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanmış kadın görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, köşeye sıkıştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bıçaklandığını görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kadın tarafından bıçaklanmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir