AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyinip düğüne gitmek

Kahve falında giyinip düğüne gitmek

Kahve falında giyinip düğüne gitmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında giyinip düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri anında kendi planlarınızda kullanabilir, buna göre stratejiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne gideceğini görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğüne gidememek büyük başarı kazanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir