AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini doktor görmek

Kahve falında birini doktor görmek

Kahve falında birini doktor görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bunalacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, maddi anlamda feraha ermeye tabir olunur.

Kahve falında birini doktor gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yakışıklı doktor görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, önünün açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastane ve doktor görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doktor olmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Kahve falında doktorla sohbet etmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve doktor geldiğini görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin doktor olduğunu görmek kazancın ikiye katlanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor gitmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir