AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş doktoru görmek mülk sahibi olacağına, parasının ve malının artacağına işarettir.

Kahve falında diş doktoru olmak zor durumlara düşeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş doktorunu görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında diş doktor görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında diş doktoruna diş çektirmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş doktoruna gitmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir