AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorda sıra beklemek

Kahve falında doktorda sıra beklemek

Kahve falında doktorda sıra beklemek hem de yeni mülkler satın alacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, solan yüzünün güleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doktorda sıra beklemek gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Kahve falında doktor sırası beklemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Kahve falında doktorda sıra beklemek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berberde sıra beklemek kolay yoldan gelir elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında hastanede sıra beklemek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm sırası beklemek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette sıra beklemek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında abdest almak için sıra beklemek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Kahve falında sıra beklediğini görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir