AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına gelinlik giydirmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek kesesinin dolacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulur.

Kahve falında evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, ona şifa olmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın gelinlik giydiğini görmek para pul sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelinlik giydiğini görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir