AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişin kırıldığını görmek

Kahve falında dişin kırıldığını görmek

Kahve falında dişin kırıldığını görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ayrılanların kavuşacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin kırıldığını gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek işlerin düzene gireceğine, bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun dişinin kırıldığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, refaha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin dişinin kırıldığını görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişinin kırılmasını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dişin yarısının kırıldığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dişi kırılmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir