AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Kahve falında ön dişi kırılmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Kahve falında birinin dişinin kırıldığını görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalettir.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında eşinin dişinin kırıldığını görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir