AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişi kırılmak

Kahve falında ön dişi kırılmak

Kahve falında ön dişi kırılmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Kahve falında ön dişi kırılmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında ön dişin kırılmasını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Kahve falında ön dişin kırılması görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek işlerdeki karın artacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişi kırılmak düşmanlarının güçleneceğine, hidayete erip huzuru bulacağına inanılır.

Kahve falında ön diş kırılması görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ön diş kırıldığını görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir