AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi diş çekmek

Kahve falında kendi diş çekmek

Kahve falında kendi diş çekmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, neşesini kaçıracağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kendi diş çekmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında diş çekmek görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kendine diş çekmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yepyeni biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acısız diş çekmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Kahve falında eliyle diş çekmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst diş çekmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, birikim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alt diş çekmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişten kıl çekmek istenen her şeye sahip olunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir