AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt diş çekmek

Kahve falında alt diş çekmek

Kahve falında alt diş çekmek nazara geleceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, rızkından olacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, insanlarla uyumunun artacağına inanılır.

Kahve falında alt diş çekmek gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Kahve falında alt diş çekmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının diş çekmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dişlerini çekmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişten ip çekmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Kahve falında elle diş çekmek gözünün de gönlünün de doyacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş acısı çekmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini eliyle çekmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında köpek diş çekmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir