AnaSayfa / Genel / Kahve falında acısız diş çekmek

Kahve falında acısız diş çekmek

Kahve falında acısız diş çekmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, büyük zararlara uğrayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında acısız diş çekmek gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Kahve falında acısız diş çekmek bir takım sorunlar çıkacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında diş acısı çekmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Kahve falında acı çekmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm acısı çekmek umutların yıkılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayrılık acısı çekmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok acı çekmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında aşk acı çekmek helal kazanca sahip olunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlat acısı çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir