AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çekmek görmek

Kahve falında diş çekmek görmek

Kahve falında diş çekmek görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında diş çekmek gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Kahve falında ön dişlerini çekmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş çekmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık diş çekmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş acısı çekmek helal kazanca sahip olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kök diş çekmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında acısız diş çekmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, her anlamda şifa bulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında iple diş çekmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ona mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çekmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir