AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kendine diş çekmek

Kahve falında kendi kendine diş çekmek

Kahve falında kendi kendine diş çekmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi kendine diş çekmek gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kendi kendine diş çekmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işaret eder.

Kahve falında kök diş çekmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elle diş çekmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında üst diş çekmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kendi diş çekmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında eliyle diş çekmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına inanılır.

Kahve falında dişten kıl çekmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ön diş çekmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir