AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çürük dişini görmek

Kahve falında kendi çürük dişini görmek

Kahve falında kendi çürük dişini görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çürük dişi elinde görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çürük dişinin çekildiğini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çürük dişini çıkarmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına inanılır.

Kahve falında çürük dişini görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, zorlukları aşacağına yorulur.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük dişi çıkartmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişi kırmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir